Vil du være frivillig

Veteranbanen drives helt og holdent på frivillig, ulønnet basis af medlemmer af Dansk Jernbane-Klub, DJK – folk af begge køn, som “brænder” for jernbanen, kulturen eller historien, eller som simpelthen værdsætter det på en gang hyggelige og udfordrende samværd omkring driften af banen.

En del medlemmer har en faglig baggrund, men det er bestemt ikke et krav. Rigtig mange har også – i de 40 år, veteranbanen har kørt – fået en grundig oplæring i de praktiske og teoretiske færdigheder, der kræves. Og de er mangfoldige. Når togene kører, og ikke mindst efter passagereende er taget hjem, er der et væld af opgaver, der skal løses: med motor og dampmaskiner, med vogne, med sporet og med administration og sikkerhed.

Her er plads til alle, der vil yde en indsats, og har turen med vores tog givet dig “blod på tanden”, er du velkommen i det fællesskab, der får det hele til at fungere

Du kan enten henvende dig på vores kontor i Mariager, skrive til: MHVJ, Ny Havnevej 3, 9550 Mariager eller send os en mail.

Vi glæder os til ar tage imod dig!