Lysregatta i Mariager med indlagt solnedgangstur

Lysregatta i Mariager med indlagt solnedgangstur

Lørdag den 8. september afvikles den årlige Lysregatta på Mariager Fjord. Traditionen tro stævner turbåden Svanen ud fra Mariager kl. 20:00 i følgeskab med et større antal private både, der alle er illumineret.
Festligt ser det ud, når flåden står ud af havnen, der hele aftenen summer af aktiviteter.
Igen i år er der mulighed for at komme med på en stemningsfuld solnedgangstur med veteranbanen ud langs Færgehagen og op gennem skoven med den smukke Mariager Fjord i baggrunden til banens højeste punkt Fjeldsted trinbræt, beliggende i 54 meters højde over vandet. Undervejs kan man i ro og mag opleve solnedgangen fra veteranbanens historiske motortog. – Og forhåbentligt også genkalde sig ”Septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide”.
Toget når naturligvis at komme tilbage til Mariager station og til havnen i god tid, så alle kan opleve det festlige syn, når flåden af oplyste både stævner ud fra den idylliske fjordby.
Og hvorfor ikke supplere en hyggelig – og forhåbentlig lun sensommeraften – med en lille medbragt forfriskning i motortoget? Tag kaffen eller anden forfriskning med i veterantoget og nyd den undervejs, medens solens sidste stråler går ned i horisonten mod vest. Det hele vil garanteret smage ”dobbelt så godt”.