Hjælp veteranbanen med at skabe et autentisk miljø i Handest (afstemningen slut)

Hjælp veteranbanen med at skabe et autentisk miljø i Handest (afstemningen slut)

Hjælp et spændende formidlings- og kulturarvsprojekt på Handest station på vej.
Mariager-Handest Veteranjernbane (MHVJ) vil gerne have DIN tilkendegivelse af vores nye spændende projekt på Handest station.
Veteranjernbanen er i god udvikling, og vi har igennem det seneste år arbejdet på at skabe en endnu større oplevelse, når turisterne tager turen med Veteranjernbanen fra Mariager til Handest, og vi er nu klar med et spændende projekt om at levendegøre historien på Handest station.
MHVJ købte i 2005 den gamle stationsbygning i Handest, hvor der løbende er skabt aktiviteter og udstillinger. Stationen blev fredet i 2016, og nu er ambitionerne blevet større.
Vi ønsker at udvikle stationen til et spændende kulturarvsmødested understøttet af en efter danske forhold helt unik formidlings- og oplevelsesdimension, der skal engagere og involvere de besøgende, så de selv blive aktører i historiefortællingen. Vi har indledt et samarbejde med Kvorning Design/Kommunikation, der har mangeårig erfaring med at skabe aktive ”virkemidler” til oplevelsesturisme.
Handest station ønskes restaureret, så den fremtræder som i 1930´erne og kan skabe en spændende kulturhistorisk ramme for det unikke formidlingsprojekt, suppleret med turistvenlige udearealer.
Det samlede projekt er stort og kræver derfor mange penge at gennemføre. Derfor søger vi en række fonde om økonomisk støtte. Eksempelvis søger vi RealDanias ”Underværker” – HER HAR VI BRUG FOR DIN HJÆLP!
Vi har brug for din tilkendegivelse af den gode idé, da ansøgningen kun behandles, hvis mindst 200 har ”liket”/kommenteret idéen/projektet positivt inden den 15. februar kl. 12.
Det skal du gøre: Klikke her:

Hjælp veteranbanen med at skabe et autentiske miljø på Handest station

og tryk på knappen ”Støt Projektet”.