Lej et tog

lejtogGør busturen, udflugten, fødselsdagen, receptionen, familiefødselsdagen, firmafesten til noget særligt i år – lej et tog!

Naturligvis ikke et hvilket som helst tog. Et veterantog fra 1930’erne. Måske med damplokomotiv. Personvogne med åbne endeperroner. Personale i flotte gamle uniformer. En tur gennem noget af Danmarks smukkeste natur, hvor du til og med kan gøre holdt, stort set hvor du vil undervejs, hvis tanken er picnic i det grønne. Lyder det fantastisk? Måske, men du sammen med Mariager-Handest Veteranjernbane kan du gøre det til virkelighed! Vi stiller et helt veterantog til rådighed. Uanset om du har tænkt dig at tage to eller 200 gæster med dig, når du lejer dit tog.

Kontakt os i god tid, så er mulighederne for dit eget tog på skinnerne mellem Mariager og Handest næsten ubegrænsede! Prisen afhænger af antal passagerer, tidsforbrug, hvor langt på strækningen, du vil køre, og om hvorvidt du ønsker toget kørt som damp- eller motortog.

Priseksempel for op til 40 personer, en kørt tur Mariager-Handest og retur og max. en times stop undervejs – fra 4.000 kr. for motortog. Damptog fra 8.500 kr.

På dage hvor veteranbanen ordinært kører, tilbyder vi grupper Lej en vogn i vore tog – hør nærmere hos vores Trafikinspektør!

Kontakt