Rejs til halv pris med Veteranbanen!

Frem til og med søndag den 9. august kan man rejse en tur med Veteranbanen til halv pris.

Med baggrund i ”Sommerpakken” og dens støttemuligheder til kulturinstitutioner, halverer veteranbanen billetpriserne fra og med søndag den 5. juli og til og med søndag den 9. august.

Tilbuddet om at rejse for halv pris ikke kombineres med andre rabatordninger. Tilbuddet gælder alene veterantogsturen, og tilbuddet indgår ikke i Trekantrute-samarbejdet.

Vi er utrolig glade for, at vi får mulighed for at tilbyde vore rejsende en veterantogstur mellem Mariager og Handest til halv pris”, fortæller veteranbanens driftsbestyrer Ole Juhl.

Regeringens ”Sommerpakke” omfatter tilskud til f.eks. museer og også til kørsel med historiske veterantog.
Vores sytten kilometer lange jernbane fra 1927 er et stykke levende kulturhistorie, der byder på rejsemuligheder- oplevelser med tog som for mellem halvtreds og hundrede år siden. Fra den gang farmor eller oldefar var unge, og fra en tid, hvor rejsehastigheden ikke var svimlende
”, fortsætter Ole Juhl.

Med baggrund i ”Sommerpakken” og dens støttemuligheder til kulturinstitutioner, halverer vi derfor billetpriserne fra og med søndag den 5. juli og til og med søndag den 9. august. På alle veteranbanens køredage, får vore rejsende de gamle brune papbilletter til halv pris. Vore rejsende skal blot møde op på Mariager station og her købe billetter med 50% rabat eller starte fra Handest. Her køber man de billige billetter i hos personalet i toget”.